Missie en Visie

Ons doel; een stevige basis voor een duurzame toekomst

Missie en Visie Unisol
Productie, levering én montage
Maatwerk en 100% betrouwbaar vakmanschap
Oplossingsgericht en flexibel schakelen

Positieve vooruitzichten

Bij Unisol draait het maar om één ding; een langdurige, kwalitatieve relatie met onze klanten. Daar werken we dan ook elke dag hard aan. Met de beste materialen, uitstekende service en persoonlijk contact. Om samen met (tussen)aannemers en onze klanten de mooiste projecten te realiseren.

Binnen ons bedrijf zijn duurzaamheid, CO2-neutraal- en energiezuinig werken steeds belangrijkere factoren aan het worden. De verwachtingen van klant én maatschappij spelen daarbij ook een grotere rol. Daarom gaan wij voor groen en passen wij waar mogelijk onze werk- en installatieprocessen aan.

Duurzaam sandwichpanelen Unisol

Van alle markten thuis

Wij produceren, leveren en installeren complete projecten op maat. Bij Unisol bent u aan het juiste adres voor bouwoplossingen die betrekking hebben op wanden, deuren en ramen.

John Hoogenboom

Directeur

Van A tot Z geregeld

Vanaf uw eerste aanvraag tot aan het laatste afwerkprofiel. Wij nemen u van A tot Z aan de hand tijdens het totale productieproces van het project. Zo houden we samen de controle en voorkomen we verrassingen achteraf, dankzij het tussentijds evalueren van de voortgang van processen en de ruime keuze uit ons assortiment.

Als klant wilt u de allerbeste oplossingen voor uw bedrijf. Bij Unisol heeft u direct contact met een projectleider die het totale project begeleidt. Van aanvraag en productie tot installatie en montage. Het is altijd mogelijk om vóór, tijdens en na de installatie van het project contact op te nemen.

Service en garantie Unisol

Onze partners

Offerte aanvragen

Snel schakelen? Vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een passende prijsopgaaf. Direct contact opnemen kan ook.

Hulp nodig?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag 7:00 – 17:00 en vrijdag van 7:00 – 16:00.

Unisol - Over Ons logo

Unisol Paneel B.V.