Dakkoepels monteren bij Delft Circuits

Delft-Circuits nam in november contact op met Unisol, nog geen week later waren we op locatie om een deal te sluiten. Wij weten hoe en wat we moeten doen om door te pakken. Delft Circuits pakte dit met 2 handen aan. Voor we het wisten was de montage van scheidingswanden tot dakkoepels in gang gezet.

Al snel geeft het jonge team bij Delft-circuits akkoord om over te gaan tot inmeten en tekenwerk. Tussen neus en lippen door is er een wijziging in het stalen frame uitgevoerd en de laatste loodjes om zoveel mogelijk daglicht te realiseren worden eenvoudig en functioneel toegepast met duurzame dakkoepels.

De bouw vordert in week 4 zoals afgesproken. Week 6 de laatste hand, nadat de epoxy loer wordt aangebracht. Week 7 afmonteren met deuren en voor ons is het gereed. Realisatie in 11 weken is een feit waar we trots op zijn!

Gaaf om te zien dan een kleine start-up zo snel kan groeien en binnen de kortste keren een belangrijke speler in de markt is geworden. Nog niet zo groot als ASML, maar zeker net zo vernieuwend en baanbrekend.

Bekijk ook onze andere projecten

Kantoorruimtes in de werkplaats bij Unilin

Klant

Unilin

Wanneer?

25 januari 2023

Bekijk het project

Bedrijfsprocessen scheiden met koelcellen

Klant

De Pastafabriek

Wanneer?

1 november 2022

Bekijk het project